Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha437g726kcal83.1g0g43.7g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 125g80kcal4g6g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g1969kcal192.2g20.2g124.6g2.8g
Valittu annoskoko715g985kcal96.1g10.1g62.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna358g492kcal48.1g5.1g31.2g0.7g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689