Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 125g97kcal21.9g0g0.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 3.4g11kcal0.3g1.2g0.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 125g43kcal1.4g6.7g0.2g3.6g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g537kcal50g30.2g20.6g12.8g
Valittu annoskoko715g268kcal25g15.1g10.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna357g134kcal12.5g7.6g5.2g3.2g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804