Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Lenkki, kevyt sininen HK250g425kcal25g25g25g0.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%165g264kcal4.5g4.5g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g1786kcal69.8g141.2g100.6g7.2g
Valittu annoskoko715g893kcal34.9g70.6g50.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna358g446kcal17.5g35.3g25.2g1.8g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335