Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g120g420kcal21.6g70.7g4.7g7.2g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl168g195kcal36.6g0g5.4g0g
Pekoni (Dulano)75g192kcal13.5g2.4g14.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g120g24kcal1.6g3.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana 18g5.9kcal0.1g1g0g0.5g
Selleri, annos 50g7.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 17g23kcal2.1g0g1.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 150g51kcal4.6g7.3g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl3g22kcal0g0g2.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g2120kcal161.4g173.2g84.2g16.2g
Valittu annoskoko716g1060kcal80.7g86.6g42.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna358g530kcal40.4g43.3g21.1g4.1g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360