Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal4.9g0.1g4g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g150g49kcal4.9g7.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g375kcal11.1g76.6g1.3g3.8g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g11g74kcal0g0g8.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki94g52kcal7.9g4.7g0.2g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g37g30kcal7.5g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Oltermanni 17%77g207kcal23g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g1806kcal128.8g177.6g62g7.6g
Valittu annoskoko716g903kcal64.4g88.8g31g3.8g
Annoskoko puolitettuna358g452kcal32.2g44.4g15.5g1.9g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339