Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)87g210kcal15.3g0g17.5g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)85g50kcal1.2g7.3g1.8g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g85g34kcal1.4g5.6g0.7g1.2g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Banderos chunky salsa, annos 300g11g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 11g68kcal0g0g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 219g100kcal6.6g10.5g3.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 22g83kcal6.1g0g6.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 11g41kcal3g0g3.3g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g87g307kcal11.4g59.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g1938kcal94.6g194.8g87.4g6.8g
Valittu annoskoko716g969kcal47.3g97.4g43.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna358g485kcal23.7g48.7g21.9g1.7g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255