Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 4808g2645kcal76.9g633.7g8.2g40.9g
Sipuli (kuorittu)511g138kcal6.6g24.5g1g8.7g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g301g75kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka120g12kcal1.3g1g0.2g1.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen902g180kcal5.4g34.3g2.7g12.6g
Dijonsinappi, Maille, Original60g42kcal2.4g4.8g1.8g1.8g
Rypsiöljy 240g2126kcal0g0g240.4g0g
Viinietikka 180g37kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14304g10740kcal186.6g1451g509g133.6g
Valittu annoskoko7152g5370kcal93.3g725.5g254.5g66.8g
Annoskoko puolitettuna3576g2685kcal46.7g362.8g127.3g33.4g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848