Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 2998g683kcal16.8g103.4g9g42g
Sipuli (kuorittu)659g178kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g180g1619kcal0g0g179.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g31kcal1.4g5.8g0.1g0g
Salaatti, jäävuori tuore899g90kcal9.9g7.2g1.8g9g
Vesi, vesijohtovesi 2398g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14304g5199kcal73.4g296.2g384g124.4g
Valittu annoskoko7152g2600kcal36.7g148.1g192g62.2g
Annoskoko puolitettuna3576g1300kcal18.4g74.1g96g31.1g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839