Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)3240g4374kcal648g3.2g194.4g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Valkosipuli 480g520kcal37.9g78.2g2.9g10.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2400g2040kcal33.6g105.6g168g0g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 60g168kcal6.5g23g2g15.9g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14304g17776kcal1470.8g489.2g1097.4g76.4g
Valittu annoskoko7152g8888kcal735.4g244.6g548.7g38.2g
Annoskoko puolitettuna3576g4444kcal367.7g122.3g274.4g19.1g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883