Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4790g6884kcal766.5g0g426.3g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1916g6515kcal38.3g57.5g670.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka359g295kcal12.2g68.3g3.6g3.6g
Sokeri 38g156kcal0g38.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14304g27699kcal1634g328.2g2201g7.2g
Valittu annoskoko7152g13849kcal817g164.1g1100.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna3576g6925kcal408.5g82.1g550.3g1.8g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502