Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)579g1332kcal57.9g37.6g104.3g0.6g
Amerikan pekoni 1viipale57g182kcal6.8g0g17.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original10g7kcal0.4g0.8g0.3g0.3g
Ketsuppi, euro shopper18g18kcal0.2g4.1g0.1g0.2g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1432g3120kcal133.4g90.4g243.8g4.8g
Valittu annoskoko716g1560kcal66.7g45.2g121.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna358g780kcal33.4g22.6g61g1.2g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281