Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 5007g9179kcal951.3g0g600.8g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 225g1993kcal0g0g225.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1252g1064kcal12.5g43.8g87.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g250g75kcal2.5g10g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Ruskea suuruste, Maizena150g571kcal1.5g138.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14320g25898kcal1942.2g408g1831.6g8.6g
Valittu annoskoko7160g12949kcal971.1g204g915.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna3580g6474kcal485.6g102g457.9g2.2g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912