Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3330g4196kcal366.3g10g299.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 500g1649kcal10g15g174.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1332g1066kcal173.2g26.6g26.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g666g2398kcal186.5g13.3g179.8g0g
Kebabliha 1332g2907kcal331.3g0g176.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14320g24430kcal2134.6g129.8g1714.8g0g
Valittu annoskoko7160g12215kcal1067.3g64.9g857.4g0g
Annoskoko puolitettuna3580g6108kcal533.7g32.5g428.7g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159