Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2504g1906kcal47.1g388g5g25g
Lenkki, kevyt sininen HK2504g4256kcal250.3g250.3g250.3g2.5g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1652g2644kcal44.6g44.6g247.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14320g17881kcal697g1413.8g1008.2g72g
Valittu annoskoko7160g8941kcal348.5g706.9g504.1g36g
Annoskoko puolitettuna3580g4470kcal174.3g353.5g252.1g18g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335