Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 998g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1996g6397kcal534.3g0g477.8g0g
Paprika, punainen748g192kcal6.7g34.4g3g15g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g998g203kcal6g37.9g3g14g
Maizena maissitärkkelys150g524kcal1.2g130.2g0g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 15g46kcal1.6g3.2g1.5g6.4g
Tomaattimurska Eldorado1946g389kcal23.4g68.1g1.9g27.2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl250g898kcal5g6.7g94.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14320g17297kcal1156.4g561g1164g125.2g
Valittu annoskoko7160g8649kcal578.2g280.5g582g62.6g
Annoskoko puolitettuna3580g4324kcal289.1g140.3g291g31.3g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616