Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 4506g1765kcal46g317.2g9g114.9g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g676g1284kcal16.9g23.7g121.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g721g2019kcal137g0.2g158.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras135g361kcal11.5g69.2g1.4g18.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g1126g822kcal90.1g90.1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14328g12501kcal603g1000.8g604g266g
Valittu annoskoko7164g6251kcal301.5g500.4g302g133g
Annoskoko puolitettuna3582g3125kcal150.8g250.2g151g66.5g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154