Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1766g2519kcal220.7g5.3g181g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g4013g4616kcal240.8g200.7g321.1g0g
Hunaja 161g530kcal0.8g129.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 241g807kcal0.1g196.5g0.1g3.4g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 722g311kcal5.4g55.8g2g11.3g
Manteli 64g396kcal15.5g4.2g34.7g4.6g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl201g702kcal28.1g112.4g15.1g20.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g19760kcal1022.8g1409.2g1108g78.8g
Valittu annoskoko7168g9880kcal511.4g704.6g554g39.4g
Annoskoko puolitettuna3584g4940kcal255.7g352.3g277g19.7g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902