KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore5640g10997kcal1054.6g0g761.4g0g
Sipuli (kuorittu)470g127kcal6.1g22.6g0.9g8g
Kanamuna, paistettu (pirkka)470g1034kcal61.6g2.3g87.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro282g87kcal5.9g11.8g1.4g9g
Mustapippuri 19g53kcal2g7.2g0.6g5g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 263g1402kcal0.9g0.9g157.9g0g
Piparjuuri, annos 10g10g3.8kcal0.5g1.1g0g0.8g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.8g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Viinietikka 2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g27429kcal2263.4g92g2021.6g45.6g
Valittu annoskoko7168g13714kcal1131.7g46g1010.8g22.8g
Annoskoko puolitettuna3584g6857kcal565.9g23g505.4g11.4g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715