Lehtikaalinaksut

*Tässä reseptissä on käytetty pussitettua lehtikaalia (150 g) sekä sitruunalla maustettua avocadoöljyä.*

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Poista lehtiruodit.

Revi tai leikkaa lehtiosa sipsin kokoisiksi paloiksi.

Huuhtele ja linkoa täysin kuivaksi salaattilingolla.

Laita suureen kulhoon ja lisää öljy.

Leivo öljy lehdille tasaisesti.

Levitä pellille maltilla - naksut eivät saa peittää toisiaan.

Kuivata/paista uunissa 10-15 minuuttia eli kunnes lehtireunat juuri ja juuri alkavat tummua.

Ota uunista, ripottele suolaa pinnalle, jäähdytä ja syö!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Marbot
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g512g4127kcal0g0g471g0g
Lehtikaali 6656g2649kcal229g270.2g39.9g133.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g13552kcal458g540.4g1021.8g266.2g
Valittu annoskoko7168g6776kcal229g270.2g510.9g133.1g
Annoskoko puolitettuna3584g3388kcal114.5g135.1g255.5g66.6g
Arvot/100g100g95kcal3.2g3.8g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379981