Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1600g2224kcal304g0g112g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g400g360kcal12g14g28g2.8g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g7650kcal695.8g296.8g405g146.6g
Valittu annoskoko7168g3825kcal347.9g148.4g202.5g73.3g
Annoskoko puolitettuna3584g1913kcal174g74.2g101.3g36.7g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404