Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g2403g2643kcal552.6g0g43.2g0g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Makaroni, pasta 801g2622kcal81.6g531.8g8.8g26.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1081kcal0g0g120.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g400g1041kcal108.1g0g68.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1602g2563kcal43.2g43.2g240.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1041g188kcal5.8g26g4.2g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g20708kcal1603.4g1278.8g972.6g95.4g
Valittu annoskoko7168g10354kcal801.7g639.4g486.3g47.7g
Annoskoko puolitettuna3584g5177kcal400.9g319.7g243.2g23.9g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642