Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)175g210kcal5.2g7.2g17.5g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)263g297kcal70.9g0g1.3g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)88g228kcal27.1g0g13.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)175g221kcal19.2g0.5g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1435g1938kcal246g22g95.6g0.4g
Valittu annoskoko718g969kcal123g11g47.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna359g485kcal61.5g5.5g23.9g0.1g
Arvot/100g100g135kcal17.1g1.5g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208813