Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore175g18kcal1g3g0.2g1.2g
Tomaatti 219g50kcal1.2g7.5g0.7g3.1g
Paprika keltainen 149g45kcal1.4g7.6g0.3g3g
Fetajuusto Apetina 8 %88g131kcal14g0g7g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g88g232kcal24.5g0g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1435g950kcal84.2g36.2g46.2g14.6g
Valittu annoskoko718g475kcal42.1g18.1g23.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna359g238kcal21.1g9.1g11.6g3.7g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720