Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g140g238kcal28g0g14g0g
Voi 19g135kcal0.2g0.1g15.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Voi 20g142kcal0.2g0.1g15.9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 175g75kcal5.9g8.4g1.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima61g239kcal17.8g0g18.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras70g245kcal9.1g49g1.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1435g2304kcal127g147g133.2g5.8g
Valittu annoskoko718g1152kcal63.5g73.5g66.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna359g576kcal31.8g36.8g33.3g1.5g
Arvot/100g100g161kcal8.8g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594