A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g250g571kcal47.6g0g42.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g104g292kcal19.8g0g22.9g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1435g1845kcal140.4g22.4g131.8g6.4g
Valittu annoskoko718g923kcal70.2g11.2g65.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna359g461kcal35.1g5.6g33g1.6g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306