Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g281g65kcal1.1g14.9g0g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g127g26kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Kurkku, tuore112g11kcal0.7g1.9g0.1g0.8g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki112g90kcal14.6g2.2g2.2g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g18g45kcal2.9g0.3g3.6g0g
Salaatti, jäävuori tuore56g5.6kcal0.6g0.4g0.1g0.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1435g491kcal41.6g50g12.8g10.2g
Valittu annoskoko718g245kcal20.8g25g6.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna359g123kcal10.4g12.5g3.2g2.6g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511