Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2398g3980kcal455.6g0g239.8g0g
Sipuli (kuorittu)582g157kcal7.6g28g1.2g9.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu34g36kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Tomaattimurska, 1 prk4110g1102kcal24.7g217.8g8.2g57.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl51g462kcal0g0g51.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14352g11474kcal981.2g502.8g601.6g136.2g
Valittu annoskoko7176g5737kcal490.6g251.4g300.8g68.1g
Annoskoko puolitettuna3588g2869kcal245.3g125.7g150.4g34.1g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803