Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 87g24kcal1g3.5g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.5kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g66g125kcal10.5g0.3g9.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka15g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Lehtiselleri 4.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g76g46kcal1.1g9.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1437g417kcal26.2g33g19.4g7.4g
Valittu annoskoko718g209kcal13.1g16.5g9.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna359g104kcal6.6g8.3g4.9g1.9g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472