Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1199g720kcal18g155.9g1.2g10.8g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kirjolohifilee 1599g2644kcal267.9g0g175.9g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g33g83kcal6.3g7g3.3g0.2g
Flora culinesse50g370kcal0g0g41g0g
Vesi, vesijohtovesi 3332g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%666g1066kcal18g18g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14360g9928kcal628.2g390.6g644g32.2g
Valittu annoskoko7180g4964kcal314.1g195.3g322g16.1g
Annoskoko puolitettuna3590g2482kcal157.1g97.7g161g8.1g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506