Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3003g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos60g432kcal0.3g0.3g48g0g
Paprikajauhe 15g48kcal2.2g2.8g2g5.6g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g601g901kcal162.1g9g22.2g0.6g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g901g198kcal9g40.5g0g18g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g541g135kcal5.4g26.5g1.1g13.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu45g47kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1501g1143kcal28.2g232.7g3g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14364g6422kcal445.2g690.6g185.4g122.8g
Valittu annoskoko7182g3211kcal222.6g345.3g92.7g61.4g
Annoskoko puolitettuna3591g1606kcal111.3g172.7g46.4g30.7g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271