Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 600g156kcal9.4g21g1.2g11.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 50g18kcal0.1g3.6g0g1g
Neilikka, annos 4g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 10g2.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1438g426kcal20.2g65.6g2.6g26.4g
Valittu annoskoko719g213kcal10.1g32.8g1.3g13.2g
Annoskoko puolitettuna360g107kcal5.1g16.4g0.7g6.6g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939