Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3200g5440kcal640g0g320g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Mutti paseerattu tomaatti720g230kcal12.2g33.1g0.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g560g414kcal25.2g72.2g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Basilika, kuivattu 16g41kcal2.3g3.3g0.6g6.5g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.6g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14384g15583kcal1565.8g368.2g823.2g154g
Valittu annoskoko7192g7792kcal782.9g184.1g411.6g77g
Annoskoko puolitettuna3596g3896kcal391.5g92.1g205.8g38.5g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963