Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2332g3241kcal443g0g163.2g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)2332g700kcal25.7g125.9g4.7g0g
Sipuli 466g141kcal5.8g22.4g0.9g7.9g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g1866g1828kcal39.2g261.2g69g0g
Rypsiöljy 117g1031kcal0g0g116.6g0g
Basilika, tuore 61g16kcal1.9g0.6g0.5g1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)23g23kcal1.7g4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14392g13961kcal1034.6g828.2g710g18.8g
Valittu annoskoko7196g6981kcal517.3g414.1g355g9.4g
Annoskoko puolitettuna3598g3490kcal258.7g207.1g177.5g4.7g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210