Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.6g0g0g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g10g40kcal0g10g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini8g27kcal0.6g1g2.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2.4g14kcal0.5g0.1g1.2g0.3g
Porkkana 17g5.6kcal0.1g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g459kcal4.8g53g24.8g1.4g
Valittu annoskoko72g230kcal2.4g26.5g12.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g115kcal1.2g13.3g6.2g0.4g
Arvot/100g100g320kcal3.3g36.9g17.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192944