Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Lohipakaste PIRKKA37g67kcal7.5g0g4.1g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 9g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g223kcal17g6.8g13.8g1g
Valittu annoskoko72g111kcal8.5g3.4g6.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g56kcal4.3g1.7g3.5g0.3g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.7g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124