Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sipuli, paistettu 10g10kcal0.1g0.5g0.8g0.2g
Pekoni, paistettu 18g90kcal2.9g0g8.9g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g5.6g8.5kcal1g0.1g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g406kcal9.2g3.4g40.2g0.4g
Valittu annoskoko72g203kcal4.6g1.7g20.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g101kcal2.3g0.9g10.1g0.1g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.4g28g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776