Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Aurajuusto11g36kcal2.1g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g128kcal4.8g3.8g10.4g1.4g
Valittu annoskoko72g64kcal2.4g1.9g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g32kcal1.2g1g2.6g0.4g
Arvot/100g100g89kcal3.3g2.6g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569