Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 22g44kcal0.6g0.2g4.3g1.5g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g43g41kcal2.1g6.4g0.6g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g221kcal5.6g13.6g15g3g
Valittu annoskoko72g111kcal2.8g6.8g7.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna36g55kcal1.4g3.4g3.8g0.8g
Arvot/100g100g154kcal3.9g9.4g10.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173