Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa26g4.5kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 6g19kcal0.6g3.6g0.1g0.3g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g17g41kcal2.9g0.5g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g200kcal9.8g10.2g13.2g1.4g
Valittu annoskoko72g100kcal4.9g5.1g6.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g50kcal2.5g2.6g3.3g0.4g
Arvot/100g100g139kcal6.8g7.1g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630