Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 22g49kcal4.1g0g3.6g0g
Paprika punainen 27g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Polar 10% (Valio)5.4g11kcal1.7g0g0.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g147kcal13g4.4g8.4g1.6g
Valittu annoskoko72g74kcal6.5g2.2g4.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g37kcal3.3g1.1g2.1g0.4g
Arvot/100g100g102kcal9g3.1g5.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051