Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki24g13kcal2g1.2g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g24g169kcal0.2g0.2g18.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g535kcal9.4g37.4g38.2g1.8g
Valittu annoskoko72g267kcal4.7g18.7g19.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g134kcal2.4g9.4g9.6g0.5g
Arvot/100g100g371kcal6.5g26g26.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330