Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g5.5g19kcal1.1g3.4g0.1g0.9g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Sieni tatti, hapero 23g6.5kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g2.3g6.9kcal0.2g1.4g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g5.5g22kcal1.7g0g1.6g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g205kcal8g13.4g12.8g3.4g
Valittu annoskoko72g103kcal4g6.7g6.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna36g51kcal2g3.4g3.2g0.9g
Arvot/100g100g143kcal5.6g9.3g8.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144