Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 23g27kcal5g0g0.8g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)14g12kcal0.1g0.5g1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g2.2g8.1kcal0g1.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g116kcal10.4g5g6g0.2g
Valittu annoskoko72g58kcal5.2g2.5g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g29kcal2.6g1.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.2g3.5g4.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391