Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu21g31kcal3.5g0.3g1.8g0.5g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.2g2.1kcal0g0.5g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Parsa puhdistettu 20g6.3kcal0.6g0.4g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 8.6g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.7g4.5kcal0.2g0g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g132kcal9.2g7.6g6.8g3.8g
Valittu annoskoko72g66kcal4.6g3.8g3.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna36g33kcal2.3g1.9g1.7g1g
Arvot/100g100g91kcal6.4g5.2g4.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927