Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)7.8g27kcal1.6g0.1g2.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]5.2g17kcal1.4g0g1.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g20g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g225kcal10.6g27g7.6g1.2g
Valittu annoskoko72g112kcal5.3g13.5g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g56kcal2.7g6.8g1.9g0.3g
Arvot/100g100g156kcal7.3g18.7g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744