Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g21g73kcal2.7g14.5g0.4g0.7g
Paistijauheliha, snellman21g35kcal2.5g0g2.1g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g24g38kcal2g2.8g1.9g1.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit6.5g8.5kcal0.2g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g319kcal14.8g34.8g11.4g3.6g
Valittu annoskoko72g160kcal7.4g17.4g5.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna36g80kcal3.7g8.7g2.9g0.9g
Arvot/100g100g221kcal10.3g24.1g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716