Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.5g0.2g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.5g14kcal1.6g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g210kcal9.4g34.6g3.2g2g
Valittu annoskoko72g105kcal4.7g17.3g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna36g53kcal2.4g8.7g0.8g0.5g
Arvot/100g100g145kcal6.5g24g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192