Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen23g33kcal4.5g0g1.6g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)23g7kcal0.3g1.3g0g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g19g18kcal0.4g2.6g0.7g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g140kcal10.6g8.2g7g0.2g
Valittu annoskoko72g70kcal5.3g4.1g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g35kcal2.7g2.1g1.8g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.3g5.7g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210