Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g11g3.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g19kcal0.4g2.2g0.8g0.8g
Valittu annoskoko72g9kcal0.2g1.1g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g5kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g13kcal0.3g1.5g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816