Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)6.2g21kcal0.4g5g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.7g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Herkkusieni 4.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)8.3g7.1kcal0.5g1.2g0g0.3g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.7g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)13g16kcal2.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g115kcal8.4g15.8g1.8g2g
Valittu annoskoko72g57kcal4.2g7.9g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna36g29kcal2.1g4g0.5g0.5g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317